ПІДСУМКИ АКЦІЇ «ВІДЧУЙ ДРАЙВ «FORMULA-1» РАЗОМ З RENAULT»

ПІДСУМКИ АКЦІЇ «ВІДЧУЙ ДРАЙВ «FORMULA-1» РАЗОМ З RENAULT»

Наприкінці 2017 року компанія Renault в Україні анонсувала проведення розіграшу подорожі на один з етапів гран-прі Formula-1 серед покупців стильного Megane хетчбек і переможець вже визначений.

Бренд Renault відомий не тільки своїми якісними продуктами в усьому світі, але і активною позицією в автомобільному спорті. Боліди Renault беруть участь в добре відомих гонках Formula-1, а з недавніх пір - в гонках на електромобілях Formula-Е.

Маючи великий досвід в автоспорті, компанія Renault в Україні вирішила подарувати драйв Formula-1 одному з покупців титулованого хетчбека Renault Megane в період акції «Відчуй драйв «Formula-1» разом з Renault».

У розіграші взяли участь 15 клієнтів, які придбали хетчбек Renault Megane в період акції (01.11.2017 - 31.12.2017).

Щасливим володарем хетчбека Megane та путівки на один з етапів гран-прі Formula-1 сезону 2018 р. в Європі (на 2 особи) став Коломоєць Олексій Олексійович (м.Запоріжжя).

Згідно з умовами акції, переможець на свій розсуд може вибрати подорож на один з етапів гран-прі Formula-1 сезону 2018 року в Європі:

•  Гран-прі Іспанії (Монмало)

•  Гран-прі Монако (Монте-Карло)

•  Гран-прі Франції (Ле-Кастелло)

•  Гран-прі Австрії (Шпильберг)

•  Гран-прі Великобританії (Сільверстоун)

•  Гран-прі Німеччини (Хоккенхайм)

•  Гран-прі Угорщини (Будапешт)

•  Гран-прі Бельгії (Спа)

•  Гран-прі Італії (Монца)

Крім 2-х квитків на масштабну подію серед любителів автоспорту, переможець отримає авіаквитки в обране місто та проживання в готелі (класу не нижче трьох зірок).

Розіграш відбувся 15 січня і був здійснений за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/) у присутності нотаріуса. З офіційними правилами акції ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2017/nov/9/Gran-prix-f1-trip-rules-Nov-2017.pdf

Компанія Renault в Україні вітає переможця та бажає драйвових емоцій на Formula-1!

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.