КОМПАНІЯ RENAULT В УКРАЇНІ ОТРИМАЛА НАГОРОДУ EFFIE AWARDS

КОМПАНІЯ RENAULT В УКРАЇНІ ОТРИМАЛА НАГОРОДУ EFFIE AWARDS

Effie Awards є найбільшою нагородою в світі в галузі маркетингових комунікацій, яка оцінює поєднання стратегії, креативу і як результат, ефективність комунікацій.

На конкурс Effie Awards Ukraine 2016 були прийняті проекти, створені та реалізовані на території України не раніше 2014 р. і які показали свою ефективність в 2015-2016 рр. (за винятком кампаній, які взяли участь в конкурсі минулого року).

Цього року Renault в Україні отримала бронзову нагороду EFFIE AWARDS в категорії "Брендований контент" за кампанію з просування на ринок нової моделі Renault Kadjar. Підтримавши новий тренд - внутрішній туризм - спільно з агентством Havas Ukraine була розроблена кампанія "Рушай за покликом життя!".

Грандіозний фотопроект, віртуальна гра, брендовані кард-борди, додаток з панорамним зображенням красивих місць і пам'яток, спецпроект про подорож "Пізнавай Україну з Renault Kadjar" в журналі "Вокруг света", фотовиставки у всіх дилерських центрах Renault дали можливість відкрити і побачити Україну по-новому.

Запуск серії он-лайн матеріалів з докладним описом пам'яток і випуск друкованого гіда допоможуть отримати ще більше інформації за видами відпочинку, які пропонує наша велика країна, де походи в гори, кемпінг, кайтсерфінг, рафтинг, байдарки - далеко не повний перелік; де історико-природні заповідники вражають своєю неземною красою і масштабністю, замки і бастіони - величчю, а флора і фауна - унікальністю.

В рамках просування на ринок нової моделі Renault Kadjar відбулася успішна взаємодія з аудиторією завдяки створенню оригінального брендованого контенту не рекламного характеру, який і став центральною ланкою комунікаційної програми.

Додаткова інформація

Renault Kadjar - це нова модель на ринку кросоверів. Він стильний, спортивний, сучасний і інноваційний. При цьому, як і всі моделі Renault, він також універсальний, функціональний і практичний. Kadjar пропонує широку лінійку сучасних двигунів, які поєднують динамічні характеристики, економну витрату палива та низький рівень викидів СО2.

Запрошуємо відвідати офіційні дилерські центри Renault. Під час візиту в дилерський центр буде можливість:

· познайомитися з моделями Renault;

· провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;

· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

· оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.